VIIKONLOPPU ILMAN ISIÄ

19.08.2018

Perjantaina isi tuli töistä kotiin, söi ruuan, sanoi heipat ja lähti viikonlopun mittaiselle reissulle. Me jäätiin naperon kanssa kaksin kotiin ja vaikka aluksi ajatus tuntui äidistä vähän raskaalta niin nopeasti nämä pari päivää kuitenkin meni! Nyt Andreas nukkuu päikkäreitä ja isi on jo kotimatkalla. Parin tunnin päästä on pojalla varmasti hymy korvissa, kun isin "prmmprmm"(= auto) ajaa pihaan. 

Mä en ollut suunnitellut meille mitään sen erikoisempaa ohjelmaa näille päiville, mikä olis kyllä varmaan ollut ihan viisasta, sillä Andreas tylsistyy tosi nopeasti jos on vaan mun kanssa kahdestaan kotona. Onneksi kuitenkin perjantaina mun sisko tuli kolmen lapsensa kanssa käymään ja serkukset sai leikkiseuraa toisistaan. On aivan ihana nähdä miten paljon he jo nyt välittävät toisistaan vaikka ovat ihan pieniä vielä. Andreaksen silmät oikein loistaa ilosta ja innostuksesta, kun hän pääsee leikkimään muiden lasten kanssa.

Lauantaina oltiin syömässä lounasta, kun saatiin yllättäen mökkikutsu ja Andreaksen päikkäreiden jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti sukulaisten mökkiä. Se oli meidän kesän toinen kerta mökillä ja oli aivan ihanaa! Meillä ei ole omaa mökkiä eli oli tosi harvinaista herkkua päästä saunomaan, uimaan ja paljuilemaan. Andreas pääsi ekaa kertaa myös veneen kyytiin ja sekin oli pienelle pojalle aikamoinen elämys jo ihan itsessään. Takaisin kotiin tultiin vasta ihan iltamyöhällä ja sain kantaa autoon nukahtaneen lapsen suoraan sänkyyn jatkamaan unia.  

Tänään olisi tarkoitus ulkoilla pikkasen, käydä kaupassa ja viettää ihan vaan rentoa kotipäivää. Yleensä meillä sunnuntait on aina arvokasta perheaikaa ja niin on varmasti tänäänkin. Leppoisaa päivää teillekin ja ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

-Zohra