OLOHUONEEN SISUSTUSJUTTUJA

20.02.2020

Joku saattaakin muistaa, että ostin syksyllä Tunisiasta kangasta, josta halusin ommella meidän olkkariin uudet verhot. Monta kuukautta kangas lojui vaatehuoneen hyllyllä, kunnes yksi ilta inspiroiduin ja kaivoin isotädin vanhan ompelukoneen kaapista. En ollut yhtään varma, että toimisiko se enää, mutta hyvin sillä sai ainakin suoraa ommelta ommeltua. Varma en ollut myöskään omista ompelutaidoistani, sillä olihan viime ompelukerrasta jo yli kymmenen vuotta aikaa. Ihan hyvät noista verhoista kuitenkin omasta mielestä tuli.

Kangasta jäi vielä jonkin verran ylimääräistä, mutta vielä en ole keksinyt, että mitä sillä lopulla tekisin. Siitä saattaisi riittää vielä keittiöön kappaverhon verran, mutta en ole ihan varma. Toki siitä voisi myös pari sohvatyynyä saada aikaiseksi.

Samalla, kun laitoin verhot paikoilleen niin myös nämä ihanat taulut löysivät paikkansa olkkarin seinältä. Pienillä muutoksilla voi saada huoneeseen ihan eri tunnelman!

Itse kyllästyn tosi helposti ja vaihdan järjestystä sekä sisustusta monta kertaa vuodessa. Yleensä sisustuskärpänen puraisee vuodenaikojen vaihtuessa. Jää nähtäväksi miten käy nyt kevään koittaessa. Toisaalta meillä on myös muutto tiedossa joten silloin ainakin pääsen sisustamaan kunnolla. Ihanaa!