HELMIKUUN HELMET

27.02.2020

Eletään helmikuun viimeisiä päiviä ja ajattelin listatat kuluneen kuukauden kivoimpia juttuja. Sen enenmpää selittelemättä, tässä helmikuun top 5 parasta asiaa:

1. Tämän vuoden toistaiseksi ehdottomasti paras päivä oli helmikuun 7. päivä. Tuona perjantaisena aamuna pääsin läpi ajokokeesta ja sain viimeinkin ajokortin! Se onnen ja helpotuksen tunne oli jotain niin suurta. Alilla oli vapaapäivä töistä ja mentiin heti kahvilaan juhlistamaan tapahtunutta pullakahvien merkeissä. 

2. Treffit miehen kanssa. Ystävänpäivän tienoilla päästiin kahdestaan ulos, kun mun sisko tuli meille valvomaan Andreaksen unta. Andreas oli käynyt jo yöunille, kun lähdettiin eikä hän herännyt kertaakaan meidän poissa ollessa. Oli ihanaa viettää kahdenkeskistä aikaa ihan rauhassa. Viime kerrasta kun oli kerennyt jo vierähtää tovi.

3. Top vitoseen pääsee myös treffit mun kavereiden kanssa. Käytiin ravintolassa syömässä ja oli niin ihana vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ihan kasvotusten. Vedin samalla myös kunnon pastaähkyt syömällä jättiannoksen mun lempiruokaa; pastaa, lämminsavulohta, sipulia ja kermaa. Naurua ja vanhojen muistojen muistelua ei voita mikään ♥

4. Andreas nukkui helmikuun aikana yhden yön heräämättä yöllä kertaakaan! Sain nukkua illasta aamuun omassa sängyssä miehen vieressä ja se vasta mikä, on spesiaalia.

5. Aurinko! Valon määrä alkaa pikkuhiljaa lisääntyä ja päivät pidentyä. Saan siitä niin paljon uutta energiaa ja auringonpaiste vaikuttaa mun mielialaan välittömästi. Nautin täysin siemauksin näistä keväisistä aurinkoisista päivistä. Niin ihanaa!

Yleensä Suomessa maaliskuu on vielä ihan täysin talvinen kuukausi, mutta mun omassa mielessäni silloin kevät pikkuhiljaa alkaa. Oon niin innoissani, että saadaan kääntää kalenteri kohta maaliskuun puolelle ja kohdistaa katseet kohti kevättä ja kesää. Löytyykö muita, jotka on iloisia siitä, että talvi alkaa olla lopuillaan (toivottavasti) ja kevät koittaa ? :)