Zohra's life

Lue kaikki postaukset
 

Heippa! Yritän nyt aktivoitua paremmin täällä blogin puolella runsaasta pahoinvoinnista huolimatta. Kirjoitettavaahan olisi vaikka mistä, etenkin raskauteen liittyen, mutta joka päivä olo on vain niin nuutunut, että ei keskittymiskyky meinaa riittää postailuun.

Päätimme jo viime vuonna mieheni kanssa, että jätetään ehkäisy pois keväällä 2020 ja annetaan vauvan tulla jos on tullakseen. Mielessämme pohdittiin, että olisi ihanteellista jos tulevan vauvan laskettu aika olisi jossain vaiheessa alku vuotta 2021.

Tässä syy siihen, miksi blogiin on ollut viime päivinä vaikea kirjoittaa yhtään mitään. Mielessä ei pyöri tietenkään mikään muu, kuin tämä ihana uutinen.

Eletään helmikuun viimeisiä päiviä ja ajattelin listatat kuluneen kuukauden kivoimpia juttuja. Sen enenmpää selittelemättä, tässä helmikuun top 5 parasta asiaa:

Hellurei ja kivaa maanantaita kaikille! Uusi viikko lähti taas käyntiin ja kevättä kohti mennään. Aurinko paistaa ja hetkellisesti se tuntuukin kohottavan mielialaa asteen verran. Jostain syystä mä olen kuitenkin erittäin kiukkuisella ja huonolla tuulella. Enkä edes osaa nimetä, että miksi!? Mun pinna on ollut tavallista kireämmällä koko viime...

Joku saattaakin muistaa, että ostin syksyllä Tunisiasta kangasta, josta halusin ommella meidän olkkariin uudet verhot. Monta kuukautta kangas lojui vaatehuoneen hyllyllä, kunnes yksi ilta inspiroiduin ja kaivoin isotädin vanhan ompelukoneen kaapista. En ollut yhtään varma, että toimisiko se enää, mutta hyvin sillä sai ainakin suoraa ommelta...

Meidän alkuvuosi on ollut yhtä sairastelua. Itse olen pysynyt terveenä, mutta tuntuu, kuin Andreas olisi kipeänä koko ajan. Viikko flunssaa, jonka jälkeen pari viikkoa terveenä ja sitten taas viikko flunssaa ja sitä rataa. Mun mies on ollut myös kipeänä tavallista useammin. Välillä mietin, että onko tässä meidän asunnossa jotain sisäilmaongelmia,...

LOTTOVOITTO

14.02.2020

Näin ystävänpäivänä haluan kirjoittaa teemaan sopivasta aiheesta. Ystävyys & rakkaus. Ystäviä mulla on kourallinen ja tässä tapauksessa laatu korvaa määrän ehdottomasti ♥. Te tiedätte keitä te olette ja olen teistä niin kiitollinen. Tärkeitä ja ihania kaikki!